Varje fredag och lördag står restaurang Paradis redo för att välkomna alla exklusiva gäster med den bästa underhållningen (med live musik, dj och kända ansikten).

Utöver den högklassiga servicen erbjuder restaurangens läge dessutom på en magnifik utsikt över Brunnsviken i Bergshamra (Solna).

Det finns även möjlighet att fira era högtider hos oss. Under hela kvällen är det fri entré för alla matgäster samt VIP-gäster.

Restaurang Paradis (P2) ligger i Bergshamra – Solna och är en lunch- och a la carte restaurang med inriktning mot husmanskost och det persiska köket. Vi hyr även ut våra lokaler till olika typer av festligheter, exempelvis bröllop, Sofreh aghd, födelsedagsfester, studentfester och liknande. Vi kan också arrangera bland annat kick-offer för företag. På helgerna spelar vi ofta levande musik och vi arbetar mycket för att skapa en så behaglig och trivsam atmosfär som möjligt, i denna vackra restaurang.

På Paradis kan man äta riktigt god och vällagad mat och smaka på våra goda viner i en trivsam miljö, till ett bra pris. Vi lagar god mat med kärlek och ger hög personlig service.

Vi erbjuder även affärsluncher och eftersom våra lokaler är relativt stora, har vi möjlighet att avskärma delar av lokalen så att våra affärsgäster kan sitta och äta i lugn och ro.

Till oss på restaurang Paradis (P2) är alla välkomna, i synnerhet de som vill avnjuta god mat i en trevlig miljö och ser restaurangbesöket som ett tillfälle för avkoppling och nya spännande smakupplevelser.

/Bijan